EENVOUDIGGEZOND
    therapeutische praktijk

3-delige workshop "meer energie"


Wat ?

In deze workshops werken we rond de 4 factoren van het S.A.I.N.-concept. We bespreken ervaringen met elkaar en gaan dieper in op het hoe en het waarom, zowel theoretisch als praktisch, want op die manier wordt de motivatie en de doorzetting groter. Men zal beter begrijpen waarom de juiste ontspanning, de juiste beweging, minder stress, een correcte ademhaling, een evenwichtige meer natuurlijke voeding, … zo van belang is om te herstellen, zowel lichamelijk als geestelijk. Het accent wordt gelegd op ‘meer energie’ krijgen. Tijdens de bijeenkomsten geven we ook korte kookdemo’s, waarbij we proeven en recepten uitdelen. Dit alles wordt in kleinere groepen van 4 tot max 8 personen georganiseerd om genoeg persoonlijke begeleiding en vertrouwen (veiligheid) te waarborgen, maar toch de sterkte van een groep te behouden waarin men ‘gelijken’ ontmoet en ervaringen uitdeelt. Indien het groepje het wenst kan een terugkomdag worden georganiseerd.

Voor wie ?

  • Ben je soms futloos, vermoeid, perfectionistisch en heb je een tekort aan energie ?
  • Heb je een aanhoudende vermoeidheid die je niet opgelost krijgt ?
  • Of wil je meer weten hoe je jouw lichaam terug in balans krijgt ?

Dan is deze workshop wellicht iets voor jou.

Wanneer ?

  • De 3-delige workshop duurt telkens ongeveer 3 uur per bijeenkomst.
  • De workshop reeks start in principe telkens de eerste of tweede woensdag van een nieuwe maand. Vervolgens nog 2 woensdagen in de maand:
    - in januari start de volgende workshop. Andere momenten zijn ook mogelijk na onderlinge afspraak.
    Er worden 2 groepen georganiseerd, één in de voormiddag en één ’s avonds. Indien je inschrijft voor de voormiddagen, starten we telkens stipt om 9u30, verwelkoming mogelijk vanaf 9 uur. Indien je kiest voor de avondgroep starten we stipt om 19 uur, verwelkoming vanaf 18u30.
  • Na deze 3 bijeenkomsten kan er nog een terugkomdag georganiseerd worden, indien de groep dit wenst.

Waar ?

ovaertine1

De sessie gaat door in de mooie landelijke sfeer van B&B Ovaertine in Zwevegem, Beekstraat 41.


Kostprijs ?

De prijs voor deze 3 bijeenkomsten bedraagt samen 135 euro (incl. BTW). Daarin zijn hapjes en proevertjes met (warme) dranken begrepen, receptjes en de presentaties.

Inschrijven ?

Via mail (machteld@eenvoudiggezond.be) of telefoon (0483/40.66.44). Na inschrijving wordt een bevestiging gestuurd.

Individuele coaching

Houdt u niet zo van groepen, dan is er ook de mogelijkheid individuele sessies te volgen. Samen gaan we stap voor stap kijken welke interventies er nodig zijn. Wat geeft je stress, waar heb je het moeilijk mee, welke praktische tips kunnen er meegegeven worden. De interventie wordt aangepast al naar gelang de hulpvraag.


Volg ons via:

stress vermijden

adem correct

in beweging

natuurlijke voeding