EENVOUDIGGEZOND
    therapeutische praktijk

Praatgroep IN-ZICHT

IN-ZICHT praatsessies IN-ZICHT is een traject van 7 praatsessies naar innerlijke groei. De praatsessies gebeuren in een groep van maximaal 12 personen. Via deze sessies trachten we IN-ZICHT te verwerven in onszelf, ingesleten patronen, repetitieve gedachten, enz… en krijgen we een ZICHT—IN mogelijke oplossingen. We waken erover dat de groep een veilige plek is om jouw kwetsbaarheid te tonen. In de groep leer je om trouw te blijven aan jezelf en in je kracht te staan.

Onderwerpen zoals eenzaamheid, depressieve gevoelens, van jezelf leren houden, perfectionisme, etc komen aan bod. We leren stil staan en tot rust komen, onszelf in vraag stellen, positief denken, verbinden, inspireren, loslaten, tijd nemen,….. Naast het groepsgesprek zorgen Annelies en Machteld voor persoonlijke feedback, concrete tips, oefeningen, voedingsadvies,… Met kleine veranderingen in de levensstijl kan je immers grote veranderingen bekomen. Je verwerft IN-ZICHT in mogelijke stappen die je kan ondernemen om meer kwaliteit in je leven te bekomen. Doorheen het traject en door de groepsdynamiek groeien we samen in onze persoonlijke ontwikkeling.

Annelies en Machteld kennen elkaar uit een ver verleden waarbij Annelies werkte aan theatervoorstellingen in de sociaal-artistieke sector en Machteld als ergotherapeut in de geestelijke gezondheidssector. 10 jaar later kwamen zij elkaar opnieuw tegen in Pan’s kruidbar, de winkel die Annelies uitbaat. Ondertussen had Annelies zich omgeschoold tot herborist en life-coach en Machteld werkte een opleiding orthomoleculair therapeut af. In het feit dat zij beiden de moed hadden gevonden om hun dromen na te jagen en hun eigen leven vorm te geven, konden zij elkaar meteen vinden. Daarnaast ontdekten zij ook hun gezamenlijke interesse voor de existentiële, filosofische en spirituele vraagstukken van het leven. Het is duidelijk dat zij “een gezonde geest in een gezond lichaam” nastreven en deze als onlosmakelijk met elkaar verbonden zien. Beiden vinden het dan ook belangrijk om via al deze aspecten de mens te benaderen. Al vrij snel ontstond het idee om samen te werken en die samenwerking kreeg de naam IN-ZICHT.

Heb je al langer het gevoel dat er iets moet veranderen in je leven maar weet je niet goed waar te beginnen? Zoek je een luisterend oor of advies, maar is de stap naar een psycholoog nog te groot? Dan kunnen deze groepssessies iets voor jou zijn.
  • Waar: Pan’s Kruidbar, Rekkemsestraat 115 in Marke
  • Wanneer: Reeks van 7 sessies: 13 en 27 sept, 11 en 25 okt, 8 en 22 nov, 6 dec
  • Prijs: Voor de hele reeks 140 euro (incl BTW)
  • Mogelijkheid de eerste 2 lessen los te volgen, om daarna in te schrijven voor de gehele reeks.
  • Losse lessen: 25 euro
Volg ons via:

stress vermijden

Stress vermijden

adem correct

Adem correct

in beweging

In beweging

natuurlijke voeding

Natuurlijke voeding

© 2016-2017 Eenvoudiggezond Therapeutische praktijk Algemene voorwaarden