EENVOUDIGGEZOND
    therapeutische praktijk

De lokale bio-boeren, Ivan Pollet en Thierry Beaucarne, bieden rechtstreeks aan de consument bio-groenten aan

Na enkele maanden waarbij we bio-groenten aanboden op zondag, startten we vanaf 21 september 2018 met een bio-groentewinkel. We werken daarvoor samen met bio-landbouwer Thierry Beaucarne uit Moeskroen waar de bio-boerderij zich bevindt (Tombrouckstraat 77). De verkoop gebeurt wel in de Rozendreef 14 in Zwevegem, een gemeente waar er weinig aanbod is aan biologische groenten. De openingsuren van de bio-winkel zijn woensdag-donderdag-vrijdag van 15u00 tot 18u30 en op zaterdag van 9u30 tot 14u00. Via deze rechtstreekse verkoop kunnen we biologische groenten aan een interessante prijs aanbieden en slagen wij als landbouwers er ook in om rendabel te produceren, de zogenaamde kortste-keten of de meest duurzame manier van productie-consumptie.

Om het aanbod aan bio-groenten te vergroten en het zo interessanter te maken voor de consument, bieden we ook bio-groenten en enkele fruitsoorten van collega bioboeren aan.

De reacties zijn positief, mensen kiezen vooral voor bio omwille van de intensere smaak en de gezondere voeding. Er zijn heel wat mensen geïnteresseerd, maar we moeten elkaar vinden. Door een mailtje te sturen naar ivan.pollet@telenet.be kom je op de mailinglijst terecht zodat je op de hoogte blijft. Vertel het verder !

Biologische voeding, omdat het een basisrecht is voor ieder !

Onze VISIE en MISSIE

Meehelpen aan de hedendaagse transformatie van onze maatschappij en economie, via samen "denken en doen". Daarvoor kijken we voorbij de dagelijkse gemaakte wereld, zodat we bewust leven en werken in een echte werkelijkheid.

Een werkelijkheid waarin we met bezieling gezonde biologische voeding creëren en aanbieden, wat een basisrecht voor elk van ons moet en zal zijn in de toekomst. Op die manier evolueren we naar een 'bio-based world' ten dienste van de mens.

Geïnspireerd op "Uw werk en uw leven" van Krist Pauwels.
Volg ons via:

stress vermijden

Stress vermijden

adem correct

Adem correct

in beweging

In beweging

natuurlijke voeding

Natuurlijke voeding

© 2016-2017 Eenvoudiggezond Therapeutische praktijk Algemene voorwaarden